1_Top-havnen_web.jpg

EN FLEKSIBEL ARBJEDSKLUB

dypång SPACE

Dynamik og fleksibilitet kendetegner, og efterspørges af, stadig flere selvstændige, uanset branche. Der skal være plads til at ændre i planerne, få nye indtryk og udfordre konventionerne. dypång SPACE bygger derfor på tanken om et arbejdsmiljø, der bidrager til den kreative udvikling.
At inspirere andre og selv blive inspireret, er et af vores hovedmål.
Derfor er dypång SPACE en livlig arbejdsklub for freelancere og virksomheder. Professionelle, der trives med forandring og tror på, at fundamenter aldrig er stærkere, end at de kan flyttes. Alle vores medlemmer er forskellige, og dypång SPACE er derfor ikke et urokkeligt koncept, men tilpasses det enkelte medlems behov.
På den måde betaler du kun for det, du reelt har behov for.


2_Det-ekstra_web.JPG

DET EKSTRA

I dypång SPACE er der plads til alt det løse, der gør en arbejdsplads rar at være på. Så smid endelig dine mere eller mindre skøre idéer på bordet, og vær med til at skabe stedet. Måske du vil tage en pause og gå en tur på Aarhus havn.
Måske du vil invitere et par samarbejdspartnere på fyraftensøl? Vi har altid øl på køl og gir’ i øvrigt en Gin & Tonic til klubmedlemmer hver fredag.
Vi spæder op med fredagsbar i solnedgangen i ny og næ og ser landskamp sammen på storskærm.

KORT SAGT

I dypång SPACE er der plads til dig og dine behov. Du er selv med til at skabe stedet, og dit medlemskab tilpasses dig, så du altid har det, du skal bruge. Hverken mere eller mindre.

dypång SPACE er et fleksibelt sted, hvor du ikke kan forvente, at alt er, som det var i går. Et foranderligt miljø med plads til netop din forretning, og hvor du af og til rives ud af de faste rammer, ruskes lidt rundt og får udfordret dine vaner.

1_havnen.jpg
 

MÆRK STEMNINGEN