1_Top_billede.jpg

FLEKSIBLE LOKALER

FLYT PÅ HAVNEN I AARHUS

dypång SPACE er den eneste arbejdsklub i Aarhus, hvor du får din daglige gang i det rå miljø på Aarhus havn. Det tidligere flydedok-værksted er et ekstraordinært hus i et inspirerende og kreativt havnemiljø, hvor virksomheder som hummel, KREAFUNK, minimum, og en mængde andre design- og kreative virksomheder holder til.
dypång SPACE er derfor ikke kun et co-working space, men også en del af et større fællesskab på Mellemarmen, hvor vi blandt andet holder fælles sociale arrangementer virksomhederne imellem. Læs mere om Mellemarmen her.

 

ARBEJDSMILJØET

2_KANTINEN-web.JPG

KANTINEN

Kantinen er hjertet i dypång SPACE. Snakken og farten er til tider HØJ, og lokalet er dynamisk og ændrer ofte karakter. Men det er altid råt, upoleret og levende. Snup et bord hvor som helst, og se skibene, kranerne og mågerne fra en ny vinkel. Her kommer du ikke til at gro fast til stolen, men udfordres på dine vaner og din forestilling om, hvordan et kontormiljø ser ud.

STILLEKUPE

Ovenpå er der ro til fordybelse og koncentreret arbejde (eller en lur), når dypång SPACE summer for meget. Her sætter vi telefonen på lydløs og skruer ned for snakken. Her er hæve-sænkeborde og en mere klassisk kontorstemning, hvor du kan kværne deadlines på stribe. 

3Stille-Cupee-web.jpg
3NAT-web.jpg

NAT

Husets rå og fleksible eventlokale. Her kan du holde møder og afholde arrangementer. Har du brug for at arrangere et netværksmøde med dine bedste kunder, vise dine produkter frem for potentielle købere eller holde et unikt salgsmøde? Gør det! Vi har alt eventgrejet, der skal til. Også hvis du bare skal bruge et stille og roligt mødebord.

 

MÆRK STEMNINGEN